Workery-toimistot ja hotelli

Workery-toimistot ja hotelli

Kiinnostaako toimipaikka keskeltä metropolia? Kerro meille, millainen on ideaalitoimitilasi ja suunnittelemme sen yhdessä Triplan Workeryyn.

Sovi tapaaminen

Uuden työn keskittymä Triplassa, Helsingin sydämessä.

Workery on Pasilan Triplaan kohoava uuden työn keskittymä. Ruuhkassa murjottamisen ja koppikonttoreiden aika on ohi: tämä kolmen toimistorakennuksen muodostama kokonaisuus tavoittelee mahdollisimman kitkatonta arkea. Workeryn helppo saavutettavuus, Mall of Triplan palvelut ja uuden työn ehdoilla kehitetty tilankäyttö takaavat parhaan arjen ja rohkeasti tulevaisuuteen suuntaavan työyhteisön. Let´s get to Workery!

TULEVAISUUDEN TOIMITILAT OVAT TRIPLASSA TODELLISUUTTA

Helsingin kantakaupunki laajenee toiminnallisesti pohjoiseen. Pasilasta on muodostumassa uuden, urbaanin Helsingin keskus. Monipuolisen kaupunkikehityksen kärjessä Tripla luo tiiviin kaupungin uudelleen. Kansainvälinen pääkonttoreiden, toimistojen ja hotellien keskus sykkii keskellä elämää.

Tripla Workery on suunniteltu kestämään aikaa. Aina vaikuttavimmista pääkonttoritason tiloista pieniin ja keskisuuriin toimistoihin ne täyttävät vaatimukset, joihin muuttuva työ ja maailma yrityksesi haastaa. Kun asiantuntijatyö lisääntyy ja teknologia ja työvälineet vähentävät ajan ja paikan merkitystä, toimiston merkitys sosiaalisena ympäristönä kasvaa. Siellä kohdataan, vaihdetaan ideoita, varmistetaan yhteiset tavoitteet ja viihdytään. Siksi toimistolla on väliä.

Pidä huolta osaajistasi ja menestyksestäsi ja tuo teidät Triplaan, jossa työympäristö ja viihtyvyys on ymmärretty yhdeksi menestystekijäksi. Anna tilojen kertoa tarinaasi asiakkaillesi ja muille tärkeille kumppaneillesi.

Tripla Workery myös muuttuu mukanasi. Tilaratkaisut ovat muunneltavissa nopeallakin aikataululla, ja siten sopivat monen kokoiselle yritykselle. Niiden kaikki 50 000 m2 tarjoavat työpaikan noin 3 500 ihmiselle.

KENTÄLTÄ TOIMISTOLLE
PÄÄKONTTOREIDEN TASOLLA
TÄYNNÄ ELÄMÄÄ

LIIKE-ELÄMÄN KESKUS KAIKEN YLÄPUOLELLA

Triplaan on helppo tulla kaikista suunnista ja kaikilla kulkuvälineillä. Kehärata kuljettaa työmatkaajat maailmalle ja lentokentältä Pasilaan helposti.

Pasilan uudet liikennejärjestelyt ja Triplan moderni pysäköintilaitos sujuvoittavat autoilijoiden elämää. Triplaan on helppo saapua myös uusia kevyen liikenteen väyliä pitkin ja jättää pyörä turvalliseen pyöräparkkiin.

HELPOSTI PARKKIIN
LOUNAS MUKAAN
TOIMIVAA TILAA

TRIPLA ELÄÄ AAMUSTA AAMUUN

Triplassa kaikki on lähellä toisiaan: siellä asutaan, tehdään töitä, käydään ostoksilla, syödään ja viihdytään. Triplan valtava palvelutarjonta huolehtii myös alueen työntekijöiden tarpeista. Triplan toimistot sijaitsevat keskellä elävää elämää, kuitenkin oman sisäänkäyntinsä ansiosta omassa rauhassa:

  • Kahvilat aamiaisille ja ideointiin työpäivän lomassa. Laadukkaat lounasravintolat ja monipuolisesti noutoruokaa.
  • Kattavat kokous- ja cateringpalvelut.
  • Kuntoilumahdollisuuksia, hyvinvointia ja hemmottelua työpäivän jälkeen.
  • Afterwork pubeissa, illallis- tai viihderavintoloissa. Hartwall Arenan ja Messukeskuksen tapahtumat tuovat lisää viihtyjiä arki-iltaisinkin.

NEUVOTTELUISTA SUORAAN HISSILLÄ HOTELLILLE

Triplaan tuleva hotelli täydentää Pasilan hotellitarjontaa. Se palvelee Triplassa kävijöiden, alueen muun liike-elämän ja tapahtumien, kuten Messukeskuksen ja Hartwall Arenan tarpeita. Erinomainen sijainti, loistavat kulkuyhteydet ja Triplan palvelut luovat puitteet onnistuneelle liikematkalle.

Huipputasoisessa täyden palvelun hotellissa on noin 430 huonetta, ja se on kapasiteetiltaan Suomen suurimpia. Hotelliasiakkailla on käytössään kattavat ravintolapalvelut ja mahdollisuus kuntoilu- ja hyvinvointipalveluiden käyttämiseen. Hotelli tarjoaa myös monipuoliset ja muunneltavat kokoustilat.

ELÄVÄSSÄ KAUPUNGISSA
TILAA KOHTAAMISILLE
KAIKKI MITÄ TARVITSET

Triplasta tulee uudenlainen kansainvälinen toimistokeskittymä!

YIT Tripla toimistot

Ota yhteyttä