Paikalliset sivut:
YIT Group

Elämyksellinen kauppakeskusta Helsingin uudessa sydämessä.

Mall of Triplan avajaisia vietetään torstaina 17.10.2019.

Ovet avataan klo 9.00 - tervetuloa!

Siirry Mall of Triplan sivuille

Mall of Tripla tarjoaa yltäkylläisesti elämyksiä, makuja, kulttuuria ja shoppailumahdollisuuksia kaikkien tarpeisiin. Se sijaitsee Suomen parhaalla paikalla ja houkuttelee kävijöitä aamusta iltaan ja viikon jokaisena päivänä. Tule mukaan Mall of Tripla -perheeseen ja löydä myymälällesi paikka suurten asiakasvirtojen ääreltä.

Varmista paikkasi Suomen parhaalla paikalla. Kerro meille uusista liikeideoistasi ja ideoi kanssamme, miten kehitämme niitä Mall of Triplassa.

Mall of Triplan kaupallinen kehitysjohtaja Pirjo Aalto bloggaa säännöllisesti kaupan alan ilmiöistä. 

Kuule ensimmäisten joukosta Mall of Triplan ajankohtaisista asioista ja kaupan alan näkemyksistämme.

Mall of Tripla – mitä tahansa odotatkin, kerro se kolmella. 

Mall of Tripla on kaupunkikeskus, jonka katon alta löytyvät herkulliset makumaailmat ja kansainväliset brändit sekä hyvinvoinnin ja viihteen palvelut. Se on kaupunkilaisten ohittamaton kohtauspaikka, jonne tullaan nauttimaan, kokemaan ja olemaan. Uskomaton tarjonta upeita ravintoloita street foodista fine diningiin sekä vetovoimainen kaupunkikulttuuri ruokkivat kaikkia aisteja. Suomalaiseen musiikin historiaan ja nykypäivään keskittyvä Finnish Music Hall of Fame tarjoaa kävijöilleen huikean interaktiivisen elämyksen.

250 liikkeellään Mall of Tripla on Suomen suurin.  Se ei ole koskaan valmis, vaan muuttuu sinun ja asiakkaittesi mukana. Tervetuloa Suomen parhaaseen brändiseuraan.

Jo yli 90 % liiketiloista on vuokrattu, toimi nopeasti!

Mall of Triplan nykyiset perheenjäsenet:

1Store logo 4homes.gif24Pesula.pngApteekki 51 logoArt-by-Cork.gifThe Avocado cafeteria logo.pngbabu.png bakery_manteli.jpgbcs.gif  beardpark.jpg  Bjorn Borg logobrokadi.png          Cantico Italia logo  Capperi_logo.PNG   casalight.png    Chop Chop logo   Ciao caffe logo cutters.gif logo_Deli_Rasoi_vaihtoehto.gif     east_market.pngsokos-emotion-logo.pngepic.gif   espresso-house.gif  falafel_box.jpgfeel_vegas.gif Fourty 40 logo FotoFoneGlory-Spa-Salonki.png     Golos logosGreen Fellas logo   HD5 logohanko_sushi.pnghello_gorgeous.gif  helmi.gifhelsingin_autopesu.png  balettiakatemia_uusi.jpg Hey Poke logo Ihmeotus logo     intersport.png  instru.2.jpg  jack_jones_uusi.jpg  johnscoffee.png    Jonathan logoJuustokuninkaat logo_nettiin.pngkekäle.jpg  130x180_kicks.pngk-ruoka_verkkokauppa.png   Kotiviini logo   kuplavohveli.png  Kuvatehdas uusi logoluckiefun.pngLuxury_nails_spa_logo.PNG   Makuja logo  mango.jpg    marimekko.png   Marja Kurki logo    menodiciotto.png   Mobile Outfitters   musti_ja_mirri_logo.pngnosto.gifNP housukauppa logoPakettipiste logopearls of anatolian cuisine logoredken.gif   Pirados logoposti.gif  Riipisen logo Ruohonjuuri_nettiin.jpg  Sieni logo     signor_smith.pngsilmäasema.pngsis.deli.gifskechers.png  Soupie logo specsavers.pngspiceice.gifsurf house.jpgs_wallin.pngSwiss logotake t logo (002).jpgposa_chaya.jpg    Tempur logo taf.jpg  tortilla.giftower.gif  Turo Tailor logo  Ur&Penn logovapaus.gifvila.pngVimma logovoglia.png      XS lelut logo     Wow lifestyle logo

Alepan noutopiste | HOK Elannon ravintolat | Makupuoti | Prisman noutopiste |                    
             

 

Kuulumisia kaupan alalta ja Mall of Triplasta

 • Blogit

  Lue Mall of Triplan kaupallisen kehitysjohtajan Pirjo Aallon uusin blogi:

  Mall of Triplan avajaisiin alle 70 yötä – nyt panostetaan yhteistyöhön

   Lue lisää

 • Kaupan alan näkemyksiä

  Lue lisää YIT:n Kaupan alan näkemyksistä. Täältä löydät myös uusimmat uutiskirjejuttumme.

  Lue lisää

 • Blogit

  Tutustu kaikkiin blogeihimme.

  Lue lisää

Helsingin uusi keskusta

Tripla, Helsingin uusi keskusta ja Mall of Tripla, sen torit ja kauppakadut. Uudesta Keski-Pasilan keskuksesta on tulossa pieni kaupunki, jossa voi hoitaa kaikki ne asiat, mitä kaupungin keskustassa on totuttu hoitamaan. Ensimmäisen kerroksen Food Marketista löytyvät isot marketit, mutta kovimman luokan kulinaristit muistavat aina pyörähtää myös Market Zoo ruokatorilla tsekkaamassa pien- ja luomutuottajien tiskit. Toisen kerroksen Nordic Avenuella on tarjolla sekä ajan että sään kestävää vaatetusta: skandinaavista käyttömuotia, jolla pärjää niin töissä, päiväkodissa kuin muissakin arjen menoissa. Kolmannen kerroksen Downtownin kaduilla on kansainvälisen tason merkkiliikkeitä, joissa voi haistella muodin viimeisimpiä tuulia. Täältä löytyy asu, johon pukeutuneena olet edustuskelpoinen missä tahansa. Tässä kerroksessa on sisäänkäynti myös FAME – Finnish Music Hall of Fame -musiikkimuseoon. Neljännen kerroksen Little Manhattanilla on elämää 24/7. Tähän kerrokseen pääsee sisään kaikista ilmansuunnista ja kulkuvälineistä, hotellista ja toimistoista. Little Manhattan on kuin esikuvansa: loppumattomien ihmisvirtojen kohtaamispaikka, joka tarjoaa myös monipuolisia liikkeitä ja makuelämyksiä. Ylin 5. kerros on nimeltään Soul Streets. Elämässä pitää olla sielukkuutta, ja kehosi on temppelisi. Käy kuntosalilla tai hieronnassa, ja hoida samalla reissulla reseptit kuntoon lääkäriasemalla. Käy leffassa Cinamonissa ja jatka suoraan klubille. Tästä kerroksesta löydät myös Töölön seurakunnan tilat. Down Under sijaitsee kaiken alapuolella, valmiiksi louhitussa metrotunnelissa. Täällä vallitsee ympärivuotinen kesä. Kun aikuiset laittavat shortsit päälle ja lähtevät mini-etelänlomalla Surf Beach Helsinkiin, kokevat lapset omat villit seikkailunsa viereisessä HopLop-liikuntaseikkailupuistossa. Maan alta nousee ihmisten ilmoille taatusti rentoa ja hyväntuulista porukkaa. Mitä tarvitset, sitä on!

Kaikkea street foodista fine diningiin

Tuttuja ketjuja sekä mielenkiintoisia uusia indieravintoloita – Mall of Triplassa on Suomen suurin ravintolatarjonta. Saman katon alle eri kerroksiin mahtuvat delit, kioskit, kahvilat, fast food -paikat, pubit, destinaatioravintolat sekä idyllinen Market Zoo -tori, josta saa tuoreimmat herkut joka aamu. Oli kyse sitten pienestä tai suuresta nälästä, nopeasta asioinnista tai rauhallisesta illanvietosta, tarjolla on aina se sopiva ja herkullinen vaihtoehto.

Suomen paras sijainti

900 junaa, 850 bussia ja 400 raitiovaunua päivässä. Mall of Triplassa sijaitseva Pasilan uusi joukkoliikenneasema on valmistuessaan Suomen vilkkain: sen läpi kulkee tulevaisuudessa noin 200 000 ihmistä päivässä. Lentokentältä matka taittuu jo nyt vain 22 minuutissa, ja 30 minuutin etäisyydellä asuu jopa miljoona ihmistä. Uusien väylien ansiosta Mall of Triplassa on helppo asioida myös autolla tai pyörällä. Sähköautoille Triplassa on 300 latauspistettä..

Lue lisää

Mall of Tripla kerros kerrokselta

 • Down Under

  Suomessa ennennäkemätön elämyskeskus. Muun muassa ikuinen kesä, surffausta, rantalentopalloa ja koko perheen aktiviteettipuisto. 

 • 1. KERROS
  Food Market

  Kerros, jossa ruoka on kaikki kaikessa. Market Zoo on kokoelma katuruokaa, herkkukauppoja sekä ainutlaatuista kauppahallitunnelmaa.

 • 2. KERROS
  Nordic Avenue

  Täällä shoppaillaan. Keskusaukiota ympäröi valoisa ja korkea Food Street, joka sykkii alueen sydämenä.

 • 3. KERROS
  Downtown

  Muodin, designin ja erikoisliikkeiden kerros. Rentoja ruokapaikkoja ja etelään avautuva terassiravintoloiden alue.

 • 4. KERROS
  Little Manhattan

  Elävä sekoitus kaupunkilaista kulttuuria, monipuolisia makuelämyksiä ja kaupallisia palveluita sekä rautatieasema.

 • 5. KERROS
  Soul Streets

  Elokuvateattereita, ravintoloita ja hyvinvointipalveluita toimistokerrosten alapuolella.

Mall of Tripla on aina hereillä ja täynnä elämää

Ihmiset tekevät ostoksensa siellä, missä viettävät aikaansa muutenkin. 30 minuutin ajomatkan päässä Mall of Triplasta asuu yli miljoona ihmistä. Asiakaspotentiaalia kasvattavat myös lukuisat lähialueen turistikohteet.

Eri kohderyhmät asioivat eri aikoina ja monenlaisine tarpeineen Mall of Triplassa, mikä takaa suuret asiakasvirrat aamuin ja illoin, arkena ja viikonloppuisin.

Julkisen liikenteen matkustajat

Lähialueen asukkaat

Työntekijät ja opiskelijat

Vapaa-ajan vierailijat

Ota yhteyttä

Kaupallinen kehitys

Pirjo Aalto
Kaupallinen kehitysjohtaja
Sanna Lamminpää
Markkinointipäällikkö
Outi Vaarala
Projektipäällikkö

Kaupallinen kehittäminen

Erja Lunden
Kaupallinen kiinteistökoordinaattori

Tilojen vuokraus

Anna Koskenkorva
Myyntipäällikkö

Vuokraus

Iina Vapaavuori
Asiakaspäällikkö

Vuokraus

Maarit Savolainen
Asiakaspäällikkö

Vuokraus

Tomas Syrjänen
Asiakaspäällikkö

Vuokraus

Ritva Räsänen
Asiakaspäällikkö

Vuokraus

Lähetetään...