Kaupungin keskeisin sijainti

Kaupungin keskeisin sijainti

Urbaania elämää Triplassa, Helsingin uudessa sydämessä.

Triplan lähes 400 YIT Kotia tarjoavat asukkailleen suurkaupungin parhaat puolet. Triplassa asut omassa rauhassa, aivan palveluiden, tapahtumien ja erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä.

Triplan kodit ovat nyt myynnissä. Ensimmäiset kodit valmistuvat 2019 lopussa ja viimeiset syksyllä 2020.

MAKUELÄMYKSIÄ ALAKERRASSA
JULKISILLA KOTIIN
HISSILLÄ HARRASTUKSIIN

SUURKAUPUNGIN SYKKEESSÄ OMASSA RAUHASSA

Triplan asuinkortteli tarjoaa asumista Suomen parhaiden palvelujen äärellä. Korttelin viihtyisä asukaspuisto, asukkaiden yhteinen kylätalo ja kattoterassit rauhoittavat kiireisen kaupunkilaisen ja tarjoavat tilaisuuden yhteiseen aikaan.

Triplassa asuminen on viihtyisää ja vihreää, vaikka kaupunki sykkii vain hissimatkan päässä. Asuinkorttelin sijaitsee hieman muuta korttelia ylempänä ja tarjoaa asunnoille auringonvaloa ja rauhaa. Ylemmistä ikkunoista avautuukin koko keskuspuisto!

TRIPLASSA ON KAIKKI MITÄ TARVITSET

Täyden palvelun kauppakeskus Mall of Tripla tekee Triplassa asumisesta helppoa. Laskeudu hissillä suoraan kotiovelta ruokakauppaan tai kahvilaan. 

Valtaisa kauppa-, ravintola- ja viihdetarjonta samoin kuin terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat askeleen päässä. Pyyhkäise minuutissa leffaan, tavarataloon tai baariin!

JULKISILLA REISSUUN JA TAKAISIN KOTIIN 

Triplasta on ylivertaiset kulkuyhteydet minne ikinä menetkin. Triplassa kohtaavat valtakunnallinen ja paikallinen junaliikenne, raitiotiet ja bussit, kevyt liikenne ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös metro. 

Pasilan asemasta tulee Suomen vilkkain juna-asema, jolla pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat. Kehärata kuljettaa matkustajat Pasilasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle nopeasti ja mukavasti.

Ota yhteyttä

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista