Paikalliset sivut:
YIT Group

Kaupungin keskeisin sijainti

Hissillä kotoa keskelle palveluita

Triplan lähes 400 YIT Kotia tarjoavat asukkailleen suurkaupungin parhaat puolet. Triplassa asut omassa rauhassa, aivan palveluiden, tapahtumien ja erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä.

Ensimmäisten asuntojen ennakkomarkkinointi alkaa loppuvuonna 2017
ja niiden rakentaminen käynnistyy kesällä 2018.

MAKUELÄMYKSIÄ ALAKERRASSA
JULKISILLA KOTIIN
HISSILLÄ HARRASTUKSIIN

SUURKAUPUNGIN SYKKEESSÄ OMASSA RAUHASSA

Triplan asuinkortteli tarjoaa asumista Suomen parhaiden palvelujen äärellä. Korttelin viihtyisä asukaspuisto, asukkaiden yhteinen kylätalo ja kattoterassit rauhoittavat kiireisen kaupunkilaisen ja tarjoavat tilaisuuden yhteiseen aikaan.

Triplassa asuminen on viihtyisää ja vihreää, vaikka kaupunki sykkii vain hissimatkan päässä. Asuinkorttelin sijaitsee hieman muuta korttelia ylempänä ja tarjoaa asunnoille auringonvaloa ja rauhaa. Ylemmistä ikkunoista avautuukin koko keskuspuisto!

TRIPLASSA ON KAIKKI MITÄ TARVITSET

Täyden palvelun kauppakeskus Mall of Tripla tekee Triplassa asumisesta helppoa. Laskeudu hissillä suoraan kotiovelta ruokakauppaan tai kahvilaan. 

Valtaisa kauppa-, ravintola- ja viihdetarjonta samoin kuin terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat askeleen päässä. Pyyhkäise minuutissa leffaan, tavarataloon tai baariin!

JULKISILLA REISSUUN JA TAKAISIN KOTIIN 

Triplasta on ylivertaiset kulkuyhteydet minne ikinä menetkin. Triplassa kohtaavat valtakunnallinen ja paikallinen junaliikenne, raitiotiet ja bussit, kevyt liikenne ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös metro. 

Pasilan asemasta tulee Suomen vilkkain juna-asema, jolla pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat. Kehärata kuljettaa matkustajat Pasilasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle nopeasti ja mukavasti.

KOTEJA ASUKKAIDEN EHDOILLA

Triplassa kiinnitetään erityistä huomiota asukkaiden viihtyvyyteen ja asumisen toimivuuteen. Alustavat asuntokoot vaihtelevat 20 neliömetrin yksiöistä lähes sadan neliön perheasuntoihin.

Asuinkorttelin piha-alue on vehreä keidas katutason yläpuolella, omassa rauhassaan. Viherkatot, asukkaiden yhteinen kylätalo sekä yhteiset saunatilat ja kattoterassit kokoavat asukkaita yhteen.

Kestävää asumista, puhdasta liikkumista

Triplassa panostetaan energiaa säästäviin ratkaisuihin, uusimpiin teknisiin järjestelmiin ja kestäviin materiaaleihin, jotka säästävät ympäristöä. Tripla on suunniteltu mahdollisimman toimivaksi myös kevyelle liikenteelle: 3 400 pyöräparkkipaikkaa ja noin 340 sähköauton latauspistettä mahdollistavat ympäristöystävällisen liikkumisen. 

Triplaan pääsee helposti ja turvallisesti kevyen liikenteen väyliä pitkin. Pasilasta kulkee myös hyvät pyöräreitit eri puolille pääkaupunkiseutua.  

Ota yhteyttä

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki
Sulje
Lähetetään...